T. Ayaşan Et Al. , "İn Vitro Gaz Üretim Tekniği Kullanılarak Yer bademi (Cyperus esculentus) Çeşitlerinin Besin Değerinin Saptanması," Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.11, no.2, pp.1653-1663, 2021
Ayaşan, T. Et Al. 2021. İn Vitro Gaz Üretim Tekniği Kullanılarak Yer bademi (Cyperus esculentus) Çeşitlerinin Besin Değerinin Saptanması. Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.11, no.2 , 1653-1663.
Ayaşan, T., Sucu, E., Ülger, İ., İnci, H., Hızlı, H., & İnan, S., (2021). İn Vitro Gaz Üretim Tekniği Kullanılarak Yer bademi (Cyperus esculentus) Çeşitlerinin Besin Değerinin Saptanması. Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.11, no.2, 1653-1663.
Ayaşan, Tugay Et Al. "İn Vitro Gaz Üretim Tekniği Kullanılarak Yer bademi (Cyperus esculentus) Çeşitlerinin Besin Değerinin Saptanması," Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.11, no.2, 1653-1663, 2021
Ayaşan, Tugay Et Al. "İn Vitro Gaz Üretim Tekniği Kullanılarak Yer bademi (Cyperus esculentus) Çeşitlerinin Besin Değerinin Saptanması." Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.11, no.2, pp.1653-1663, 2021
Ayaşan, T. Et Al. (2021) . "İn Vitro Gaz Üretim Tekniği Kullanılarak Yer bademi (Cyperus esculentus) Çeşitlerinin Besin Değerinin Saptanması." Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.11, no.2, pp.1653-1663.
@article{article, author={Tugay Ayaşan Et Al. }, title={İn Vitro Gaz Üretim Tekniği Kullanılarak Yer bademi (Cyperus esculentus) Çeşitlerinin Besin Değerinin Saptanması}, journal={Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi}, year=2021, pages={1653-1663} }