H. Gökalp And H. YETİM, "Et İşletmelerinde Temizlik ve Dezenfeksiyonun Önemi ve Ete Bağlı Gıda Zehirlenmeleri," Et ve Balık End. Dergisi , vol.9, no.54, pp.34-44, 1989
Gökalp, H. And YETİM, H. 1989. Et İşletmelerinde Temizlik ve Dezenfeksiyonun Önemi ve Ete Bağlı Gıda Zehirlenmeleri. Et ve Balık End. Dergisi , vol.9, no.54 , 34-44.
Gökalp, H., & YETİM, H., (1989). Et İşletmelerinde Temizlik ve Dezenfeksiyonun Önemi ve Ete Bağlı Gıda Zehirlenmeleri. Et ve Balık End. Dergisi , vol.9, no.54, 34-44.
Gökalp, Hüsnü, And Hasan YETİM. "Et İşletmelerinde Temizlik ve Dezenfeksiyonun Önemi ve Ete Bağlı Gıda Zehirlenmeleri," Et ve Balık End. Dergisi , vol.9, no.54, 34-44, 1989
Gökalp, Hüsnü And YETİM, Hasan. "Et İşletmelerinde Temizlik ve Dezenfeksiyonun Önemi ve Ete Bağlı Gıda Zehirlenmeleri." Et ve Balık End. Dergisi , vol.9, no.54, pp.34-44, 1989
Gökalp, H. And YETİM, H. (1989) . "Et İşletmelerinde Temizlik ve Dezenfeksiyonun Önemi ve Ete Bağlı Gıda Zehirlenmeleri." Et ve Balık End. Dergisi , vol.9, no.54, pp.34-44.
@article{article, author={Hüsnü Gökalp And author={Hasan YETİM}, title={Et İşletmelerinde Temizlik ve Dezenfeksiyonun Önemi ve Ete Bağlı Gıda Zehirlenmeleri}, journal={Et ve Balık End. Dergisi}, year=1989, pages={34-44} }