S. Berktaş And M. ÇAM, "Nane (Mentha piperita L.) distilasyonundan arta kalan hidrosolün kek üretiminde değerlendirilmesi," Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.24, no.1, pp.17-25, 2020
Berktaş, S. And ÇAM, M. 2020. Nane (Mentha piperita L.) distilasyonundan arta kalan hidrosolün kek üretiminde değerlendirilmesi. Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.24, no.1 , 17-25.
Berktaş, S., & ÇAM, M., (2020). Nane (Mentha piperita L.) distilasyonundan arta kalan hidrosolün kek üretiminde değerlendirilmesi. Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.24, no.1, 17-25.
Berktaş, Serap, And MUSTAFA ÇAM. "Nane (Mentha piperita L.) distilasyonundan arta kalan hidrosolün kek üretiminde değerlendirilmesi," Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.24, no.1, 17-25, 2020
Berktaş, Serap And ÇAM, MUSTAFA. "Nane (Mentha piperita L.) distilasyonundan arta kalan hidrosolün kek üretiminde değerlendirilmesi." Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.24, no.1, pp.17-25, 2020
Berktaş, S. And ÇAM, M. (2020) . "Nane (Mentha piperita L.) distilasyonundan arta kalan hidrosolün kek üretiminde değerlendirilmesi." Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.24, no.1, pp.17-25.
@article{article, author={Serap Berktaş And author={MUSTAFA ÇAM}, title={Nane (Mentha piperita L.) distilasyonundan arta kalan hidrosolün kek üretiminde değerlendirilmesi}, journal={Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi}, year=2020, pages={17-25} }