M. Kaya Et Al. , "Değişik Seviyelerde Yerli Yağsız Soya Unu Katılan Taze ve Depolanmış Hamburgerlerin C. perfringens ve Diğer Mikroorganizma Düzeyleri," Gıda Dergisi , vol.13, no.2, pp.129-135, 1988
Kaya, M. Et Al. 1988. Değişik Seviyelerde Yerli Yağsız Soya Unu Katılan Taze ve Depolanmış Hamburgerlerin C. perfringens ve Diğer Mikroorganizma Düzeyleri. Gıda Dergisi , vol.13, no.2 , 129-135.
Kaya, M., YETİM, H., Kotancılar, G., & Gökalp, H., (1988). Değişik Seviyelerde Yerli Yağsız Soya Unu Katılan Taze ve Depolanmış Hamburgerlerin C. perfringens ve Diğer Mikroorganizma Düzeyleri. Gıda Dergisi , vol.13, no.2, 129-135.
Kaya, M Et Al. "Değişik Seviyelerde Yerli Yağsız Soya Unu Katılan Taze ve Depolanmış Hamburgerlerin C. perfringens ve Diğer Mikroorganizma Düzeyleri," Gıda Dergisi , vol.13, no.2, 129-135, 1988
Kaya, M Et Al. "Değişik Seviyelerde Yerli Yağsız Soya Unu Katılan Taze ve Depolanmış Hamburgerlerin C. perfringens ve Diğer Mikroorganizma Düzeyleri." Gıda Dergisi , vol.13, no.2, pp.129-135, 1988
Kaya, M. Et Al. (1988) . "Değişik Seviyelerde Yerli Yağsız Soya Unu Katılan Taze ve Depolanmış Hamburgerlerin C. perfringens ve Diğer Mikroorganizma Düzeyleri." Gıda Dergisi , vol.13, no.2, pp.129-135.
@article{article, author={M Kaya Et Al. }, title={Değişik Seviyelerde Yerli Yağsız Soya Unu Katılan Taze ve Depolanmış Hamburgerlerin C. perfringens ve Diğer Mikroorganizma Düzeyleri}, journal={Gıda Dergisi}, year=1988, pages={129-135} }