T. Gürbüz Et Al. , "Kayseri İli Eğitim ve Araştırma Sağlık Grup Başkanlığı Bölgesinde besinlerin kış dönemi için işlenmesi ve saklanması.," TÜRK HİJYEN VE DENEYSEL BİYOLOJİ DERGİSİ , vol.55, no.2, pp.79-84, 1998
Gürbüz, T. Et Al. 1998. Kayseri İli Eğitim ve Araştırma Sağlık Grup Başkanlığı Bölgesinde besinlerin kış dönemi için işlenmesi ve saklanması.. TÜRK HİJYEN VE DENEYSEL BİYOLOJİ DERGİSİ , vol.55, no.2 , 79-84.
Gürbüz, T., ÇETİNKAYA, F., Ceyhan, O., Aykut, M., & Öztürk, Y., (1998). Kayseri İli Eğitim ve Araştırma Sağlık Grup Başkanlığı Bölgesinde besinlerin kış dönemi için işlenmesi ve saklanması.. TÜRK HİJYEN VE DENEYSEL BİYOLOJİ DERGİSİ , vol.55, no.2, 79-84.
Gürbüz, Tuncer Et Al. "Kayseri İli Eğitim ve Araştırma Sağlık Grup Başkanlığı Bölgesinde besinlerin kış dönemi için işlenmesi ve saklanması.," TÜRK HİJYEN VE DENEYSEL BİYOLOJİ DERGİSİ , vol.55, no.2, 79-84, 1998
Gürbüz, Tuncer Et Al. "Kayseri İli Eğitim ve Araştırma Sağlık Grup Başkanlığı Bölgesinde besinlerin kış dönemi için işlenmesi ve saklanması.." TÜRK HİJYEN VE DENEYSEL BİYOLOJİ DERGİSİ , vol.55, no.2, pp.79-84, 1998
Gürbüz, T. Et Al. (1998) . "Kayseri İli Eğitim ve Araştırma Sağlık Grup Başkanlığı Bölgesinde besinlerin kış dönemi için işlenmesi ve saklanması.." TÜRK HİJYEN VE DENEYSEL BİYOLOJİ DERGİSİ , vol.55, no.2, pp.79-84.
@article{article, author={Tuncer Gürbüz Et Al. }, title={Kayseri İli Eğitim ve Araştırma Sağlık Grup Başkanlığı Bölgesinde besinlerin kış dönemi için işlenmesi ve saklanması.}, journal={TÜRK HİJYEN VE DENEYSEL BİYOLOJİ DERGİSİ}, year=1998, pages={79-84} }