İ. Ülger Et Al. , "Kanatlı Sektöründe Probiyotiklerin Etkinliği ve Geleceği," Tavukçuluk Araştırma Dergisi , vol.12, no.2, pp.7-12, 2015
Ülger, İ. Et Al. 2015. Kanatlı Sektöründe Probiyotiklerin Etkinliği ve Geleceği. Tavukçuluk Araştırma Dergisi , vol.12, no.2 , 7-12.
Ülger, İ., Büyükkılıç Beyzi, S., Kaliber, M., & Konca, Y., (2015). Kanatlı Sektöründe Probiyotiklerin Etkinliği ve Geleceği. Tavukçuluk Araştırma Dergisi , vol.12, no.2, 7-12.
Ülger, İSMAİL Et Al. "Kanatlı Sektöründe Probiyotiklerin Etkinliği ve Geleceği," Tavukçuluk Araştırma Dergisi , vol.12, no.2, 7-12, 2015
Ülger, İSMAİL Et Al. "Kanatlı Sektöründe Probiyotiklerin Etkinliği ve Geleceği." Tavukçuluk Araştırma Dergisi , vol.12, no.2, pp.7-12, 2015
Ülger, İ. Et Al. (2015) . "Kanatlı Sektöründe Probiyotiklerin Etkinliği ve Geleceği." Tavukçuluk Araştırma Dergisi , vol.12, no.2, pp.7-12.
@article{article, author={İSMAİL ÜLGER Et Al. }, title={Kanatlı Sektöründe Probiyotiklerin Etkinliği ve Geleceği}, journal={Tavukçuluk Araştırma Dergisi}, year=2015, pages={7-12} }